Posted on

Barnsligt snygga accessoarer för de små

Hösten och vintern är på intåg och vi vet alla att det är den bästa tiden för snygga och varma accessoarer. När det gäller produkter till barn gillar vi plagg och accessoarer som är både snygga, bekväma och praktiska på samma gång. Här är vad du borde köpa till dina barn inför denna säsong.

Varma mössor och vantar

Det viktigaste inför vintern är såklart att hålla sig varm. Upptäck snygga vantar och mössor hos Kids Brand Store som passar perfekt både till stora och små barn. Det bästa med att handla från Kids Brand Store är att de har de hetaste märkena just nu, alltid till förmånliga priser.

Mössor finns bland annat från Gant, Lyle & Scott och Ellesse, som alla är riktigt heta just nu och dessutom av riktigt bra kvalitet.

Både när det gäller mössor och vantar rekommenderar vi att ta en titt på materialblandningen. Ull, mohair och bomull är alla varma material som andas bra utan att det blir för kvavt och svettigt. För barn är det dessutom viktigt med bra passform för att mössa och vantar ska sitta på ordentligt. Här är naturmaterial väldigt bra då de formar sig lättare efter kroppen.

Snygga accessoarer för tekniken

För de lite större barnen finns det fler accessoarer som har blivit viktiga. När de får egen mobiltelefon är det både praktiskt och snyggt med ett bra fodral. Detta skyddar telefonen och samtidigt tycker barnen det är kul att byta mellan olika färger och mönster. Ett roligt pyssel är att designa egna mobilskal tillsammans med barnen. Det kanske är den perfekta höstlovsaktiviteten?

Andra härliga accessoarer som är helt rätt i höst är mobilhållare att hänga runt halsen samt customgjorda fodral till Airpods och andra hörlurar. Detta både skyddar den ömtåliga tekniken och hjälper barnen att inte tappa bort sina saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *