Posted on

Roliga aktiviteter för bilfantasten

Har du ett intresse för bilar? Kanske är det till och med så att du är en riktig bilfantast och har ett flertal fordon i ditt garage eller trädgård. Bilar har intresserat människor ända sedan de uppfanns och idag är bilintresset i Sverige stort hos både äldre och yngre människor. Det har naturligtvis också resulterat i många utställningar, bilevenemang och sporter där bilar är inkluderade. I denna text tipsar vi om de bästa aktiviteterna och tillställningarna för dig som älskar bilar och fart!

Spännande bilevenemang sommaren 2021

Vill du gå på bilträff i sommar eller är det utställningar med veteranbilar som lockar mest? Då kommer du att ha fullt upp i sommar. Det finns mängder med härliga tillställningar som du kan besöka och där du själv kan ställa ut ditt eget fordon om så önskas. Varför inte ta dig en titt på begagnade bilar i Stockholm när du ändå är på plats för Stockholm Car Meet till exempel?

1. Car Meet Stockholm

Bor du i Stockholm eller har du nära till huvudstaden kan du besöka Stockholm Car Meet som äger rum under augusti månad. Evenemanget äger rum på Solvalla och är en bilfestival som passar för hela familjen. Här kan du titta på mängder med olika bilar – från äldre klenoder till modernare alternativ.

2. Classic Summer Meet

Classic Summer Meet är en veteranfordonsträff som äger rum i Valhall Park, beläget i Ängelholm. Fordonsträffen är helt gratis att besöka och riktar in sig på bland annat 50-tal och rockabilly. Om du själv har en bil som du vill ställa ut är du välkommen att anmäla dig och vara på plats senast klockan 10.00. Evenemanget passar för hela familjen, men kanske främst för entusiaster.

3. Sensommarfest i Karlskrona

Har du vägarna förbi Karlskrona eller vill du kanske se vilken bil som kommer utnämnas till Sveriges snyggaste? Då är det Sensommarfesten i Karlskrona som du ska titta närmare på. Inte nog med att du kommer se Sveriges snyggaste bil koras, så kommer du även att få ta del av spännande underhållning, dragracingteam och rock’n’roll-musik hela kvällen. På plats finns även Bilsport Classic.

Året 2021 har helt klart inte varit som andra år och därför rekommenderar vi att du säkerställer både datum och öppettider innan du beger dig av. Det kan dessvärre vara så att vissa evenemang har behövt byta datum alternativt att gratisevenemang nu kräver biljetter. Då många väljer att stanna hemma i sommar och spendera ledighet i Sverige är det också en god idé att vara ute i god tid. Många bilfantaster har redan bokat in sig långt i förväg för att säkerställa en plats på de bästa, härligaste och roligaste bilträffarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *